زندگی در انگلستان

زندگی در کشور انگلستان

فهرست مطالب زندگی در انگلستان

بریتانیا، کشور جزیره ای واقع در سواحل شمال غربی سرزمین اصلی اروپا است.
بریتانیا شامل کل جزیره بریتانیا که شامل انگلستان، ولز و اسکاتلند است و همچنین بخش شمالی جزیره ایرلند است.

گاهی اوقات از نام بریتانیا برای اشاره به کل بریتانیا استفاده می شود.

پایتخت آن لندن است که یکی از مراکز تجاری، مالی و فرهنگی پیشرو در جهان است.

شهرهای بزرگ دیگر عبارتند از بیرمنگام، لیورپول و منچستر در انگلستان، بلفاست و لندندری در ایرلند شمالی، ادینبورگ و گلاسکو در اسکاتلند، و سوانسی و کاردیف در ولز.

بریتانیا کمک های قابل توجهی به اقتصاد جهانی به ویژه در فناوری و صنعت کرده است. با این حال، از زمان جنگ جهانی دوم، مهم ترین صادرات بریتانیا فرهنگی بوده است، از جمله ادبیات، تئاتر، فیلم، تلویزیون و موسیقی.

شاید بزرگترین صادرات بریتانیا زبان انگلیسی بوده است که اکنون در هر گوشه جهان به عنوان یکی از رسانه های بین المللی پیشرو در تبادل فرهنگی و اقتصادی صحبت می شود.

بریتانیا یکی از اعضای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) است. علاوه بر این، بریتانیا در سال 1973 به عضویت اتحادیه اروپا درآمد.

با این حال، بسیاری از بریتانیایی‌ها گاهی اوقات از اعضای اتحادیه اروپا بی‌میل بودند و به احساسات وینستون چرچیل، نخست‌وزیر بزرگ دوران جنگ، پایبند بودند، که با صدای بلند گفت: «ما چیزی جز خوبی نمی‌بینیم و امیدواریم که یک اشتراک اروپایی غنی‌تر، آزادتر و راضی‌تر باشد.
اما ما رویای خودمان و وظیفه خود را داریم. ما با اروپا هستیم، اما نه از آن. ما مرتبط هستیم، اما تشکیل نشده ایم.
ما علاقه مند و همراه هستیم، اما جذب نشده ایم.»

در واقع، در ژوئن 2016، در یک همه پرسی درباره ماندن بریتانیا در اتحادیه اروپا، 52 درصد از رای دهندگان بریتانیا خروج را انتخاب کردند. پس از مذاکرات زیاد، تمدید مهلت های متعدد، اختلافات سیاسی داخلی طولانی مدت و دو تغییر نخست وزیر، توافقی در مورد «برگزیت» (خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) حاصل شد که هم اتحادیه اروپا و هم اکثریت پارلمان را راضی کرد.

بنابراین، در 31 ژانویه 2020، بریتانیا اولین کشوری خواهد بود که از اتحادیه اروپا خارج می شود.

پایتخت: لندن
جمعیت (2021 est.) 67,406,000:
رئیس دولت: حاکمیت: ملکه الیزابت دوم
زبان رسمی: انگلیسی
واحد پول: پوند استرلینگ
زبان رسمی بریتانیا : انگلیسی
دین: مسیحیت

برخی از شهرهای مهم انگلیس

لندن

لندن که برای اولین بار در زمان امپراتوری روم بر بریتانیای کنونی مستقر شد، امروزه پایتخت انگلستان و بریتانیا است. این شهر پرجمعیت ترین شهر بریتانیا است. لندن یکی از شهرهای پیشرو جهانی در هنر، سرگرمی، تجارت، امور مالی، مد، رسانه و مراقبت های بهداشتی است. این شهر همچنین یکی از مراکز مالی پیشرو در جهان است و دارای پنجمین تولید ناخالص داخلی کلان شهری در جهان است. لندن که چهار مکان میراث جهانی را در خود جای داده است، یکی از پربازدیدترین شهرهای جهان است.

بیرمنگام

شهر بیرمنگام در غرب میدلندز انگلستان است. بیرمنگام در قرن هجدهم در جریان روشنگری و انقلاب صنعتی میدلندز به شهرت رسید. امروزه، اقتصاد شهر توسط بخش خدمات به عنوان یک بخش عمده تجاری بین المللی هدایت می شود. این شهر همچنین مرکز کنفرانس، خرده فروشی، رویدادها و حمل و نقل است. اقتصاد این کشور با میانگین تولید ناخالص داخلی 121 میلیارد دلار دومین اقتصاد بزرگ در بریتانیا است. شش دانشگاه آن را به یکی از بزرگترین مراکز آموزش عالی تبدیل کرده است. موسسات فرهنگی در این شهر به دلیل هنر، موسیقی، آشپزی و صحنه های ادبی پر جنب و جوش از شهرت بین المللی برخوردار هستند.

منچستر

منچستر در سال 2014 توسط شبکه تحقیقاتی جهانی سازی و شهرهای جهانی به عنوان شهر جهانی بتا رتبه بندی شد. این شهر به دلیل فرهنگ، پیوندهای رسانه ای، معماری، خروجی علمی، تأثیر اجتماعی و باشگاه های ورزشی، سومین شهر پربازدید در بریتانیا است. منچستر با شاخص هزینه زندگی زیر 95 مقرون به صرفه ترین شهر اروپا نامیده می شود.

آکسفورد

دانشگاه آکسفورد قدیمی ترین دانشگاه انگلستان است که قدمت آن به قرن یازدهم باز می گردد. به همین دلیل است که بسیاری از مردم راه خود را به این شهر کوچک، در 60 مایلی شمال غربی لندن، در حاشیه کوتس‌ولدز می‌رسانند.
این شهر دارای قدیمی‌ترین موزه عمومی انگلستان، The Ashmolean است که اخیراً بازسازی شده و فضای نمایشگاهی آن دو برابر شده است.
پایگاهی مفید برای کاوش در Cotswolds، بازدید از کاخ Blenheim در Woodstock است.

کمبریج

کمبریج، مانند رقیب سنتی خود آکسفورد، از انجمنی از دانشمندانی که در یک مکان مستقر شدند و کالج ها را تأسیس کردند، رشد کرد. طبق سنت، کمبریج، دومین دانشگاه قدیمی بریتانیا، در سال 1209 زمانی که گروهی از دانشمندان پس از اختلاف با مردم شهر از آکسفورد گریختند، تأسیس شد.
با این وجود، کمبریج کوچکتر و کمتر شهری نسبت به آکسفورد است، اما مکانی پر جنب و جوش مملو از موزه ها و گالری ها، تئاترها، رستوران ها و میخانه های جذاب است.
در میان مکان‌هایی که به روی بازدیدکنندگان باز است، نمازخانه کینگز کالج، با سقف طاق‌دار خار مرتفع‌اش، یکی از مواردی است که باید ببینید.

England (5)

جغرافیا

بریتانیا شامل چهار بخش جغرافیایی و تاریخی است.انگلستان، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی. بریتانیا شامل بیشتر مساحت و جمعیت جزایر بریتانیا است .
اصطلاح جغرافیایی برای گروهی از جزایر که شامل بریتانیای کبیر، ایرلند و بسیاری از جزایر کوچکتر است.
انگلستان، ولز و اسکاتلند با هم بریتانیای کبیر، بزرگتر از دو جزیره اصلی را تشکیل می دهند، در حالی که ایرلند شمالی و جمهوری ایرلند دومین جزیره بزرگ، ایرلند را تشکیل می دهند.
انگلستان، که بیشتر جنوب بریتانیای کبیر را اشغال کرده است، شامل جزایر سیلی در سواحل جنوب غربی و جزیره وایت در سواحل جنوبی است.
اسکاتلند، که شمال بریتانیای کبیر را اشغال کرده است، شامل جزایر اورکنی و شتلند در سواحل شمالی و هبریدها در سواحل شمال غربی است. ولز در غرب انگلستان قرار دارد و شامل جزیره آنگلسی در شمال غربی است.


اقلیم


بیشتر مناطق بریتانیا دارای آب و هوای معتدل است، با دمای عموماً خنک و بارندگی فراوان در تمام طول سال.
برخی از بخش‌های دور از ساحل، انگلستان، ولز، ایرلند شمالی و بیشتر اسکاتلند، آب و هوای اقیانوسی زیرقطبی (Cfc) را تجربه می‌کنند. ارتفاعات بالاتر در اسکاتلند آب و هوای نیمه قطبی قاره ای (Dfc) و کوه ها آب و هوای تندرا (ET) را تجربه می کنند.


فرهنگ


فرهنگ بریتانیا تحت تأثیر تاریخ ترکیبی ملل قرار گرفته است. زندگی مذهبی مسیحی تاریخی آن، تعامل آن با فرهنگ های اروپا، سنت های انگلستان، ولز، اسکاتلند و ایرلند، و تأثیر امپراتوری بریتانیا.
اگرچه فرهنگ بریتانیا متمایز است، فرهنگ‌های فردی انگلستان، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی متنوع هستند و درجات مختلفی از همپوشانی و تمایز دارند.

بریتانیا سهم قابل توجهی در موسیقی، سینما، هنر، معماری و تلویزیون داشته است.
بریتانیا همچنین خانه کلیسای انگلستان، کلیسای دولتی و کلیسای مادر جامعه انگلیکن، سومین فرقه بزرگ مسیحی است.
بریتانیا دارای برخی از قدیمی ترین دانشگاه های جهان است، کمک های زیادی به فلسفه، علم، فناوری و پزشکی کرده است و زادگاه بسیاری از دانشمندان و اختراعات مهم است.
رمان مدرن در بریتانیا اختراع شد.
انقلاب صنعتی در انگلستان آغاز شد و تأثیر عمیقی بر شرایط اجتماعی-اقتصادی و فرهنگی خانواده در جهان داشت.

ورزش بخش مهمی از فرهنگ بریتانیا است و ورزش های متعددی از جمله فوتبال در این کشور سرچشمه گرفته است.

بریتانیا به عنوان یک “ابر قدرت فرهنگی”، و لندن به عنوان پایتخت فرهنگی جهان توصیف شده است.


اقتصاد


بر اساس نرخ ارز بازار، بریتانیا امروز پنجمین اقتصاد بزرگ جهان و دومین اقتصاد بزرگ در اروپا پس از آلمان است.
پوند استرلینگ چهارمین ارز ذخیره بزرگ جهان (پس از دلار آمریکا، یورو و ین ژاپن) است.
لندن یکی از بزرگترین مراکز مالی جهان است که در فهرست مراکز مالی جهانی در سال 2020، پس از شهر نیویورک در رتبه دوم جهان قرار دارد. لندن همچنین دارای بزرگترین تولید ناخالص داخلی شهر در اروپا است.
ادینبورگ رتبه هفدهم در جهان و ششمین در اروپای غربی در شاخص مراکز مالی جهانی در سال 2020 است.

گردشگری برای اقتصاد بریتانیا بسیار مهم است. با ورود بیش از 27 میلیون گردشگر در سال 2004، بریتانیا به عنوان ششمین مقصد توریستی مهم در جهان رتبه بندی شده است و لندن بیشترین بازدید کننده بین المللی را در بین شهرهای جهان دارد.

انقلاب صنعتی در بریتانیا با تمرکز اولیه بر صنعت نساجی آغاز شد، و سپس سایر صنایع سنگین مانند کشتی سازی، معدن زغال سنگ و فولادسازی.

صنعت هوافضای بریتانیا دومین یا سومین صنعت هوافضای ملی در جهان است که بسته به روش اندازه‌گیری دارد و گردش مالی سالانه آن حدود 30 میلیارد پوند است.
موتورها و بال های ایرباس A380 در بریتانیا تولید می شوند.

 

England (4)


غذا


در مورد آشپزی، غذای معمولی بریتانیا گوشت برشته و بیف یورکشایر است، اما بریتانیایی ها تاکا مرغ را به عنوان غذای ملی خود انتخاب کرده اند. تاکا مرغ در واقع یک دستور پخت هندی است.
در سراسر بریتانیا، شیرینی ها یا پای های گوشتی محبوب هستند. اینها گوشت چرخ کرده، سبزیجات و سیب زمینی را در داخل یک پوسته شیرینی ترکیب می کنند. دیگر غذاهای مورد علاقه ماهی و چیپس است. هم ماهی و چیپس و هم کاری (غذایی که توسط مهاجران هندی معرفی شده است) از غذاهای پرطرفدار برای آنها هستند.

 


کار در انگلیس


با توجه به شرایطی که برای نیروهای کار کشورهای خارجی وجود دارد، شاهد افزایش چشمگیر مهاجرت کاری افراد هستیم. انگلیس یکی از کشورهای واقع در شمال اروپا است که با توجه به دارا بودن شاخص بالای کیفیت زندگی و امکاناتی که به شهروندان خود ارائه می‌دهد، به یکی از مقاصد مهم برای مهاجرت تبدیل‌شده است.
در ادامه به بررسی شرایط کار در انگلیس خواهیم پرداخت.

 

اجازه کار در انگلیس


شرایط اقتصادی مطلوب، میزان درآمدهای بالا و قابل‌توجه، امکان پیشرفت شغلی و ساخت آینده‌ای بهتر از چشم‌اندازهای مهاجرت و اشتغال به کار در انگلیس است. شرایط کاری و میزان درآمدها با توجه به نوع تخصص و شهری که در آن زندگی می‌کنید، متفاوت است. از الزامات دریافت ویزای کاری در این کشور داشتن پیشنهاد شغلی معتبر از طرف کارفرمای خارجی معتبر است.

افرادی که تبعه این کشور و یا یکی از کشورهای حوزه شینگن باشند درزمینهٔ جستجوی موقعیت شغلی و اشتغال به کار مشکلی ندارند؛ ولی پیدا کردن موقعیت شغلی و عقد قرارداد برای ایرانیان امری مشکل است. درصورتی‌که فرد با ویزایی به‌غیراز ویزای کار در این کشور حضورداشته باشد، اجازه ندارد درجایی مشغول به کار شود. برای داشتن اجازه کار می‌بایست نسبت به اخذ ویزای نوع TIER 2 که مختص مهاجرت کاری به این کشور بوده و نیاز به دریافت یک پیشنهاد شغلی دارد، اقدام نمایید.

 

انواع ویزای کار


فرآیند مهاجرت کاری و دریافت ویزای کار در انگلیس به چند دسته تقسیم می‌شوند که در ادامه به بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت.

 

مهاجرت کاری از طریق اسکیل ورکر:


یک سیستم امتیازبندی بر اساس شاخص‌های معین فردی و مربوط به مهارت های شخص می‌باشد؛ امروزه این روش مهاجرتی بسیار سخت شده و امکان‌پذیر نیست.

 


مهاجرت کاری از طریق جاب سیکر:


می توان مهاجرت از طریق جاب سیکر را درواقع فرصتی برای جستجوی کار در کشور مقصد دانست. درصورتی‌که در این بازه زمانی شش‌ماهه فرد موفق به دریافت موقعیت شغلی در انگلیس شود می‌تواند با داشتن پیشنهاد شغلی نوع ویزای خود را به ویزای کاری در انگلیس با جاب آفر تبدیل نماید و در آن کشور بماند.

 

مهاجرت کاری از طریق داشتن پیشنهاد شغلی یا جاب آفر:


در این روش کارفرمایی از انگلیس برای متقاضی دعوت‌نامه کاری یا نامه تائید پیشنهاد موقعیت شغلی می‌فرستد و فرد به‌واسطه این نامه و سایر مدارک موردنیاز می‌تواند با مراجعه به سفارت نسبت به دریافت ویزا اقدام نماید. ویزای کار در انگلیس از طریق داشتن پیشنهاد شغلی درواقع بهترین نوع ویزای کار است؛ زیرا فرد از اولین روز ورود با قرارداد رسمی پا به این کشور می‌گذارد.

England (6)


شرایط دریافت ویزای کاری انگلیس


با توجه به تحریم‌های اعمال‌شده بر کشور ایران در سال‌های اخیر اخذ ویزای اروپا به‌خصوص کشور انگلستان برای ایرانیان تا حدودی دشوارتر از قبل شده است. ویزای کار در انگلیس با توجه به نوع تخصصی یا تحصیلات متقاضیان می‌تواند بین ۱ الی ۵ سال اعتبار داشته باشد.

دریافت ویزای کاری این کشور نیازمند دریافت یک دعوت‌نامه است که در صورت داشتن پیشنهاد شغلی، این دعوت‌نامه می‌تواند از طرف کارفرما باشد. البته پیدا کردن موقعیت شغلی در انگلیس کمی دشوار است و این کار می‌توان از طریق جستجو در میان وب‌سایت‌های کاریابی خارجی انجام داد.

به علت اینکه هزینه‌ها در این کشور کمی بالاست، ارائه گواهی تمکن مالی برای گذراندن زندگی خود و اعضای خانواده الزامی است. همچنین درصورتی‌که متقاضی قصد مهاجرت به همراه خانواده را داشته باشد، برای پرداخت هزینه‌های زندگی در انگلیس می‌بایست به سفارت اسناد و مدارک ارائه دهد.

بر اساس سیستم امتیازی دقیقی که کشور انگلیس دارد، صدور ویزای کار برای مشاغل کم‌اهمیت ممکن نیست و تنها فارغ‌التحصیلان مشاغلی که دارای تخصص و مهارتی خاص هستند، می‌توانند ویزای کار در انگلیس را دریافت نمایند. در صورتی که موفق به دریافت مجوز کار شدید، مجاز به ورود و خروج به تعداد دفعات دلخواه از کشور انگلیس هستید. در دوران اعتبار ویزا اجازه تحصیل نیز دارید؛ البته این در صورتی است که به کار شما لطمه ای وارد نکنید.

ویزایی که برای کار در انگلیس صادر می‌شود، به ویزای TIER 2 مشهور است. شرایط ویژه‌ای برای دریافت این نوع وجود دارد:

اولین شرط، داشتن یک پیشنهاد شغلی از طرف کارفرمای خارجی است.
داشتن مدرک زبان با نمره آیلتس حداقل ۶
مدارک تحصیلی معتبر دانشگاهی یا فنی و حرفه‌ای
داشتن یک اسپانسر که مقیم انگلیس باشد. (این مورد می‌تواند شامل کارفرمای خارجی نیز باشد.)
ارائه گردش حساب بانکی با موجودی حداقل ۸۰.۰۰۰ پوند برای متقاضی اصلی (۵.۳۰۰ پوند به ازا هر نفر همراه)

 

مشاغل مورد نیاز


هرساله لیستی از مشاغل موردنیاز دولت انگلیس را که دارای کمبود نیروی کار هستند، در سایت اداره مهاجرت این کشور مشاهده نمایید. در ادامه برخی از مشاغل موردنیاز دولت برای جذب نیروی کار را می توانید ببینید:

متخصص انرژی هسته ای
متخصص مهندسی پزشکی
مدیر بخش تولیدات
متخصص مهندسی هوافضا Engineering professionals
متخصص مهندسی در زمینه مدیریت زباله های صنعتی در صنعت هسته ای
متخصص مهندسی در صنعت هسته ای
مدیر متخصص فناوری اطلاعات IT specialist managers
متخصص محیط زیست در مهندسی زمین مهندسی ساخت و ساز
پزشک و متخصص
مدیر تولید Production managers
دانشمند فیزیک Physical scientists
مهندس مکانیک Mechanical engineers
مهندس برق Electrical engineers
مهندس طراحی و توسعه Design and development engineers
مهندس تولید و فرآیند Production and process engineers


برترین وب‌سایت‌های کاریابی در انگلیس


کشور انگلیس بر اساس آمار و گزارش‌ها، سومین اقتصاد قدرتمند دنیا محسوب می‌گردد. افرادی که دارای مهارت و تخصص خاصی باشند می‌توانند به‌راحتی با جستجو در وب‌سایت‌های جستجوی کار مانند سایت کاریابی گلسدورGlassdoor اروپا شغل متناسب با تخصص و توانمندی‌های خود را بیایند. این مؤسسات درواقع مانند پلی میان کارمند و کارفرما عمل می‌کنند.
در ادامه فهرستی از برترین و معتبرترین وب‌سایت‌های جستجوی کار در انگلیس و سایر کشورهای اروپایی آورده شده است.

Indeed
Adecco
Careerbuilder
Everyjobsite
Fish4
Gumtree
Jobsite
Monster
Reed
Totaljobs
Trovit
Adzuna

 

England (7)

تحصیل در انگلستان

کشور انگلستان جزو پنچ کشور برتر دنیا از لحاظ کیفیت برجسته‌ی تحصیل، سرمایه‌گذاری‌های پرسود و اقامت راحت شناخته شده است.

عاملی که سبب شده هرساله بیش از هزار متقاضی به منظور تحصیل به انگلستان سفر کنند این است که انگلستان مرکز تجهیزات و توسعه برای تحصیل محسوب می‌شود.

در شهرهای بزرگ انگلستان، می‌توان زندگی توام با آرامش، علم و امنیت را تجربه کرد. زبان رسمی این کشور انگلیسی است و نسبت به کشورهای انگلیسی‌زبان دیگر مانند آمریکا، تنوع لهجه‌ی بالایی دارد.
در کشور انگلستان مسئله قابل توجه وجود دوستی بین ادیان مختلف از جمله مسلمان، مسیحی، یهودی، بودایی هندو است که با صلح و احترام به عقاید در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند.

ادامه تحصیل در خارج از کشور تجربه‌ای است که زندگی بیشتر افراد را متحول می‌کند، پس می‌بایست مقصد به درستی انتخاب شود.
کشور انگلستان دارای بیش از 50 شهر مناسب برای اقامت دانشجویان است.
لندن با داشتن 45 دانشگاه انواع تخصص‌ها را پوشش می‌دهد که از پنج دانشگاه برتر جهان دوتای آن‌ در لندن قرار دارد.

کار حین تحصیل در انگلستان

افراد بالای 16 سال می‌توانند حین تحصیل به کار هم مشغول شوند. دانشجویان مقطع کارشناسی اجازه 10 ساعت کار در هفته را دارند. دانشجویان ارشد و دکترا نیز اجازه‌ی 20 الی 30 ساعت کار در هفته دارند. حقوق دریافتی بین 9 الی 12 پوند به ازای هر یک ساعت کاری محاسبه می‌شود.

داشتن همراه حین تحصیل در انگلستان

یکی از مواردی که اغلب داوطلبان تحصیل در انگلستان تمایل دارند بدانند، داشتن همراه حین تحصیل در انگلستان است. دانشجویان مقطع کارشناسی اجازه‌ی بردن همراه را ندارند اما دانشجویان ارشد و دکترا می‌توانند همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را همراه ببرند. علاوه‌براین، همسر دانشجو اجازه‌ی کار در انگلستان را نیز خواهد داشت.

هزینه های تحصیل و زندگی در انگلستان

هزینه‌ی زندگی در انگلستان به طور متوسط مبلغی بین 900 الی 1000 پوند در ماه است. هزینه‌ی تحصیل بنابر مقطع و رشته تحصیلی کمی تفاوت دارد. هزینه‌ی تحصیل در مقطع لیسانس در کشور انگلستان مبلغی بین 11 هزار تا 20 هزار پوند، هزینه‌ی تحصیل در مقطع ارشد مبلغی بین 12 هزار تا 22 هزار پوند و هزینه‌ی تحصیل در مقطع دکترا مبلغی حدود 15 هزار تا 24 هزار پوند خواهد بود.

زبان مورد نیاز برای تحصیل در انگلستان

یکی از موقعیت‌های خوب برای فرا گرفتن زبان انگلیسی، تحصیل در انگلستان است. مدرک زبان انگلیسی برای تحصیل در مقاطع مختلف دانشگاهی متفاوت است؛ برای تحصیل در مقطع لیسانس در دانشگاه‌های انگلستان مدرک آیلتس با نمره‌ی 5/5، مقطع فوق لیسانس آیلتس با نمره‌ی 6/5 و مقطع دکتری آیلتس با نمره‌ی 7 مورد نیاز است.

نکته مهم برای کسانی که مدرک زبان ندارند این است که امکان فراگرفتن زبان انگلیسی قبل از ورود به دانشگاه نیز در انگلستان فراهم است.

مزایای زندگی در انگلیس

اقامت انگلیس محدودیت مکانی و شهری ندارد، برعکس کشور کانادا که شما مجبور به اقامت در استان و یا شهر خاصی خواهید بود.

متقاضی و اعضای خانواده ایشان از خدمات پزشکی رایگان برخوردار خواهند بود.

فرزندان زیر 18 سال ار حق تحصیل رایگان در مدارس کشور انگلیس برخوردار خواهند بود.

شرایط ویزا و نحوه رسیدن به اقامت دائم انگلیس و تابعیت پاسپورت انگلیس.

هزینه های زندگی در انگلستان

هزینه تخمینی خانواده چهار نفره ماهانه 3050.36 دلار (2270.12 پوند) بدون اجاره است.
هزینه های ماهانه یک نفر بدون اجاره 875.92 دلار (651.87 پوند) تخمین زده می شود.
هزینه زندگی در انگلستان به طور متوسط ​​81.28 درصد بیشتر از ایران است.
اجاره بها در انگلستان به طور متوسط ​​86.96 درصد بیشتر از ایران است.

منبع: Numbeo

حقیقت های جالب در مورد انگلستان

1 -گلف در اسکاتلند اختراع شد و امروزه به عنوان یک ورزش ملی شناخته می شود. منابع ادعا می کنند که گلف در سال 1457 ساخته شده است. این گلف به حدی رایج شد که جیمز دوم آن را ممنوع کرد زیرا با تمرین ارتش قطع می شد.

2- لندن بیش از 8 میلیون شهروند را در خود جای داده است که از طریق زبان های مختلف ارتباط برقرار می کنند. تخمین زده می شود که بیش از 300 زبان در این شهر صحبت می شود.

3 -چای محبوب ترین نوشیدنی در بین بریتانیایی ها است. تخمین زده می شود که آنها به طور متوسط ​​روزانه 165 میلیون فنجان چای می نوشند. نکته جالب اینجاست که در ایالات متحده مصرف چای 20 برابر کمتر است.

4- دانشگاه آکسفورد قدیمی ترین موسسه آموزش عالی در کل بریتانیا است. تا سال 1877، اساتید این دانشگاه اجازه ازدواج نداشتند.

5-هیچ کوهی در انگلستان بالاتر از 1000 متر نیست.

6- عروسی های سلطنتی تعطیلات ملی هستند. روز بعد از مراسم مردم یک روز مرخصی می گیرند.

7-رانندگان تاکسی در لندن قبل از استخدام شدن برای این کار آزمایشی را انجام می دهند تا تخمین بزنند که چقدر خیابان های لندن را می شناسند.

8-هر جایی که ملکه ساکن است، یک پرچم سلطنتی باید در بالای ساختمان به اهتزاز درآید.

9-لندن بیش از 170 موزه دارد.

10- سیستم راه آهن در انگلستان به عنوان هفدهمین شبکه بزرگ راه آهن در جهان رتبه بندی شده است.

رنکینگ پاسپورت انگلستان

قدرت پاسپورت انگلستان در جهان در رتبه ی ششم قراردارد.
داشتن پاسپورت انگلستان به شما این امکان را میدهد تا به 148 کشور دنیا آزادانه سفر کنید.
97 کشور بدون داشتن ویزا؛44 کشور با ویزای فرودگاهی و50 کشور را با ویزا به راحتی سفر کنید.

شرایط ویزای انگلستان:

برای سفر به انگلستان باید به صورت جداگانه درخواست ویزای انگلستان را برای سفارت مطرح کنید و با ویزای شینگن نمیتوانید وارد انگلستان شوید. برای اخذ ویزای انگلستان باید دارای مدارک قوی و قابل قبولی برای اثبات بازگشت خود از انگلستان به سفارت ارائه دهید. این مسئله مستلزم تجربه و گذراندن مراحل پیچیده‌ای است که معمولا متقاضیان را با مشکل مواجه می‌کند. برای گذراندن این مراحل باید با مفهوم انبوهی از واژه‌ها و اصطلاحات تخصصی ویزای انگستان آشنا بود و بی‌دقتی در این مورد به معنای آغاز دوباره‌ی مراحل درخواست ویزای انگلیس، اتلاف وقت و حتی محرومیت از ارائه‌ی دوباره درخواست است.

برخی از ویزاهای انگلستان

1- ویزای توریستی انگلستان
سینگل و مولتی ( 6 ماهه، 2 ساله، 5 ساله، 10 ساله)

این نوع از ویزای انگلستان به صورت توریستی یا همان ویزای ویزیتوری می باشد که با اخذ این ویزا شما از لحاظ قانونی اجازه اقامت در انگلستان را نخواهید داشت. در صورتی که واجد شرایط اخذ ویزای انگلستان هستین میتوانید اقدام به درخواست ویزای توریستی داشته باشید. (تاریخچه سفر قوی در شانس دریافت ویزای ویزیتوری انگلیس بسیار تاثیر گذار است)

2- ویزای تحصیلی انگلستان
افرادی که تمایل دارند در کشوری تحصیل کنند که در صدر کشورهای دانشجو پذیر باشد و زندگی در آن همیشه تازگی به همراه داشته باشد، قطعا انگلستان یک پیشنهاد فوق العاده محسوب خواهد شد. کشور انگلستان جزو پنچ کشور برتر دنیا از لحاظ کیفیت برجسته‌ی تحصیل، سرمایه‌گذاری‌های پرسود و اقامت راحت شناخته شده است.

عاملی که سبب شده هرساله بیش از هزار متقاضی به منظور تحصیل به انگلستان سفر کنند این است که انگلستان مرکز تجهیزات و توسعه برای تحصیل محسوب می‌شود.

3-مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری
این نوع از ویزا یا اقامت انگلستان به میزان سرمایه شما بستگی دارد.

شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری انگلستان به شرح ذیل است:

– مبلغ 2 میلیون پوند باید در یک بانک انگلیسی به نام فرد درخواست کننده سرمایه گذاری شود.

– یک چهارم این مبلغ را میتوان به عنومانخرید ملک در انگلستان مصرف نمود.

– برای دریافت این نوع از ویزا نیازی به داشتن مدرک آیلتس نخواهید داشت.

4-ویزای کارآفرینی
ویزا و یا اقامت کارآفرینی در ایران به اشتباه به ویزای سرمایه گذاری خوانده می‌شود اما ویزای کارآفرینی پروسه بسیاز پیچیده ای داشته و نیازمند تخصص و تجربه فراوان است.
این نوع از روش مهاجرت به انگلستان بسیار پر طرفدار بوده و ظرف مدت حدودا 3 سال با درآمد مناسب در کشور انگلستان به اقامت دائم دست پیدا خواهید کرد.

5-مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج
یکی از روشهای مهاجرتی به انگلیس که بسیار هم پرمخاطره می باشد ویزای انگلیس از طریق ازدواج است. مهمترین مسئله در اخذ اقامت انگلستان از طریق ازدواج این است که به دولت انگلستان ثابت گردد که این ازدواج واقعی بوده و فقط برای کسب اقامت دائم انگلستان صورت نگرفته است. ممکن از اخذ اقامت دائم انگلستان از طریق ازدواج طولانی و پر هزینه باشد اما یکی از روشهایی است که طرفداران بسیاری داشته و در صورتی که ثابت گردد ازدواج واقعی است یکی از مطمئن ترین راههای مهاجرتی انگلیس محسوب میگردد.

6-ویزای استارتاپ
کی از مهمترین و محبوب ترین روش مهاجرتی به انگلستان استارتاپ ویزای این کشور است که برنامه این مورد توسط دولت برای افراد کارآفرین در جهت رشد اقتصادی کشور ارائه شده است.
استارتاپ ویزا یک مجوز اقامت موقت نیز برای کارآفرینان است که در صورت رعایت استاندارهای مورد نظر و موفیقت در کسب و کار می تواند منجر به اقامت دائم نیز شود.
استارتاپ ویزای انگلستان برای افرادی است که کارآفرینانی هستند که می خواهند برای اولین بار در انگلستان یک کسب و کار راه اندازی کنند. برای این مورد نیاز نیست که شما فارغ التحصیل از مدارس یا دانشگاه های انگلستان باشید اما نیاز است که یک ایده جدید و نوآورانه، قابل اجرا و منطقی که توسط یک سازمان تایید شده است را داشته باشید.
ویزای استارت آپ انگلستان یک ویزای سینگل است و به مدت 2 سال معتبر است و این ویزا به طور مستقیم منجر به اقامت در انگلستان نمی شود. با این حال، دارندگان ویزای استارت آپ انگلیس می توانند اقامت خود را از طریق ویزای نوآور تمدید کنند و سه سال پس از آن واجد دریافت ILR شوند. نکته مهم استارتاپ ویزای انگلستان این است که فرد متقاضی می تواند همسر خود و هر فرزند زیر 18 سال را با خود به انگلستان بیاورد.

اگر شما می خواهید به انگلستان مهاجرت کنید، چند راه مطمئن هم اکنون پیش روی شماست. هر کدام از این راه ها محاسن و محدودیت های مخصوص به خود را دارند.

مشاورین سایا مشاور پارس شرایط شما را ارزیابی و شما را راهنمایی می کنند.

5/5 - (3 امتیاز)
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

خانه
منو